Kunstgras

De mogelijkheden van kunstgras zijn zeer uitgebreid. Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras voor in de tuin. Eenvoudig in onderhoud, veilig voor kinderen, natuurlijk ogend en het hele jaar door groen.

Verder geeft u met kunstgras een mooie, luxe uitstraling aan uw tuin, terras of balkon.

Verve

Leverbaar in 2 meter en 4 meter breed.

Hoogte: 28 millimeter 

Toepassing: Tuin, Landscape, Terras

Bel direct Contact

€16,95 per m2

(inclusief BTW, incl. bezorging)

Soul

Leverbaar in 2 meter en 4 meter breed.

Hoogte: 28 millimeter

Toepassing: Tuin, Landscape, Terras

Bel direct Contact

€15,95 per m2

(inclusief BTW, incl. bezorging)

Launch

Leverbaar in 2 meter en 4 meter breed.

Hoogte: 30 millimeter

Toepassing: Tuin, Landscape, Terras

Bel direct contact

14,95 per m2

(inclusief BTW, incl. bezorging)

Buiten tapijt

Ideaal voor het aankleding van uw terras of uw balkon.

Mogelijk in kleuren en afmetingen. Wij kunnen het tapijt in verschillende vormen (indien gewenst, gefestonneerd) leveren. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Prijs op aanvraag.

Bel ons: +31 320 33 73 73 WhatsApp ons: +31 643 12 73 30
Groeit er onkruid door het kunstgras?

Onder het kunstgras dient u een drukverdelend worteldoek aan te brengen. Dit doek zorgt er samen met de latex backing van het kunstgras voor dat er geen onkruid door het kunstgras heen zal groeien. Wel kan er door organisch materiaal zoals bladeren die op het kunstgras belanden of zaden die in het gras terechtkomen onkruid ontstaan. Dit onkruid zal zich echter niet diep wortelen en is makkelijk te verwijderen. Om dit te voorkomen raden wij u aan om het kunstgras regelmatig te borstelen en bladeren zoveel mogelijk te verwijderen.

Is kunstgras kindvriendelijk?

Absoluut, kunstgras is heel kindvriendelijk. Kunstgras is zacht, wordt niet modderig, is snel droog en bevat geen schadelijke stoffen. U kunt uw kinderen dus altijd zorgeloos laten spelen op uw kunstgras gazon.

Wat als mijn huisdier op het kunstgras plast?

Geen probleem. Ons kunstgras is niet gevoelig voor urine en zal ook niet verkleuren. Na een regenbui of sproeibeurt zal het gras weer helemaal schoon zijn.

Wat gebeurd er als ik iets brandbaars op het kunstgras laat vallen?

Kunstgras is vervaardigd uit kunststof. Een brandend voorwerp zal daarom een brandplek in het gras achterlaten. U kunt het stukje gras vervangen. Als de brandplek niet zo groot is kunt u het gras borstelen met een staalborstel zodat het verbrande gras verdwijnt.

Moet ik het kunstgras onderhouden?

Kunstgras is onderhoudsarm maar niet geheel onderhoudsvrij. Wij raden u aan om het kunstgras regelmatig te borstelen en blad en ander organisch materiaal van het gras te verwijderen.

Is kunstgras waterdoorlatend?

Kunstgras laat zeer goed water door. Het gras is namelijk voorzien van perforatiegaatjes waar het water gemakkelijk door weg kan lopen.

Wat voor ondergrond moet ik onder het kunstgras gebruiken?

Wij raden u altijd aan om een drukverdelend doek aan te brengen op het zandpakket. Dit voorkomt onkruiddoorgroei en zorgt voor een stabiele ondergrond. Wilt u een speeltoestel, picknicktafel of ander zwaar object op het kunstgras plaatsen raden wij u aan om te kiezen voor valdempende platen. Deze platen zorgen ervoor dat er een super stabiele ondergrond ontstaat waar geen kuilen in zullen ontstaan.

Kan ik het kunstgras zelf aanleggen?

Ja, kunstgras is eenvoudig zelf aan te brengen. Met onze aanleghandleiding en het juiste gereedschap kan iedereen kunstgras aanleggen. Met een stanleymes kunt u het kunstgras eenvoudig op maat snijden en met de speciale kunstgraslijm of tape kunt u het kunstgras indien nodig aan elkaar plakken. Indien dit op de juiste manier gebeurt zullen er geen naden zichtbaar zijn.

Interesse in kunstgras?

Het buitentapijt van Dutch Event Carpets is geschikt voor tuin, terras, balkon en landscaping. Al onze tapijten zijn milieuvriendelijk, vrij van lood en cadmium.

Contact opnemen

Reviews

Het gras is niet altijd groener aan de overkant. 

Ontzettend blij met mijn kunstgras in de tuin. Ik heb al een jaar altijd groen gras, zonder er iets aan te doen. Geweldig!

Wat een uitvinding.

Jarenlang had ik een ongezellig terras. Dankzij een aantal m2 kunstgras heeft mijn terras een warmer en gezelligere vibe.

Zelf kunstgras leggen

Kunstgras aanleggen in de tuin klinkt spannender dan het is. Wij helpen u graag ervoor te zorgen dat uw kunstgras er zo strak mogelijk bij ligt.