De perfecte rode loper

Een rode loper is één van de bekendste lopers in zijn soort. Als men aan een loper denkt wordt er al gauw gedacht aan een rode loper, dit is niet voor niets. Rode lopers zorgen voor een chique en feestelijke uitstraling op ieder event.  

Rode lopers voor verschillende gelegenheden

U kunt een rode loper voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groot event, modeshow, opening van een winkel of een gala. Bij iedere feestelijke gelegenheid kunt u een rode loper gebruiken. Bent u van plan om een rode loper te kopen? Of wilt u liever een rode loper huren? Dit is mogelijk bij Dutch Event Carpets!

Afmetingen rode loper

Bij Dutch Event Carpets kunt u terecht voor een rode loper per meter tot een rode loper van 10 meter. Alles is mogelijk! Een professionele rode loper sluit aan bij de afmeting van uw event locatie of stand. De meeste lopers zijn 1 meter breed en dit geldt ook voor de rode loper. 

Evenement decoratie van Dutch Event Carpets

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het leggen van event tapijt? Bij Dutch Event Carpets bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op via +31 320 33 73 73 of stuur een mail naar info@dutcheventcarpets.nl. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!