Prachtige witte lopers voor de mooiste dag uit uw leven!

Bent u op zoek naar een mooie witte loper voor een van de mooiste dagen van uw leven? Ga voor een witte of gouden glitter loper om de finishing touch te geven aan deze mooie dag! De aankleding op een bruiloft moet natuurlijk perfect zijn en voldoen aan uw perfecte plaatje. Naast diverse accessoires maakt een witte bruiloft loper het plaatje echt compleet. Op deze pagina hebben wij voor u een selectie gemaakt van de producten die wij aanraden voor bruiloften, uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals het laten leggen van printtapijt. Witte loper


Bent u op zoek naar tapijt dat net even wat anders is? Dan is glitter tapijt ideaal. De Expoglitter tapijten zijn in verschillende kleuren leverbaar, maar natuurlijk ook in het wit. Een sprankelend stuk glitter tapijt zorgt ervoor dat uw bruiloft volledig in de spotlights staat. Dus als u van glitter en glamour houdt dan is de Expoglitter het perfecte tapijt om uw bruiloft te laten stralen.

Afmetingen

De afmetingen van het witte tapijt en glitter tapijt variëren van elkaar. De kwaliteit Salsa is beschikbaar in 25 x 2 M met de keuze uit met of zonder folie. Folie zorgt voor extra bescherming van het witte tapijt. De kwaliteit Expoglitter is beschikbaar in 30 x 2 M. Natuurlijk biedt Dutch Event Carpets nog veel meer verschillende kwaliteiten en het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Onze specialisten adviseren graag!Tapijt personaliseren.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor gepersonaliseerd tapijt bijvoorbeeld de voor- en achternamen in het tapijt te verwerken. Of als u het nog groter wil aanpakken dan kunt u zelfs uw trouwfoto’s verwerken in het tapijt. Staat uw idee hier niet bij of heeft u nog vragen stuur ons dan een mail of bel ons op 0320-337373.