Het mooiste printtapijt voor uw event

 

Gaat u een event organiseren en wilt u de aankleding deels in de huisstijl van het desbetreffende bedrijf? Dutch Event Carpets maakt dit mogelijk! Bij ons kunt u uw beurstapijt bedrukken en uw eigen persoonlijk touch erin verwerken. 

 

Gepersonaliseerd tapijt

Een vloerkleed met fotoprint of een tapijt met logo? Alles is mogelijk, ook vinyl bedrukken. Een tapijt bedrukken kan zorgen voor de finishing touch waar u naar op zoek bent voor uw evenement. Een loper bedrukken is iets wat uw event uniek maakt, want het is net wat anders dan anders en uw bezoekers zullen hier dan ook zeker van opkijken. 

 

Voordelen van vloerbedekking met patroon

Een gepersonaliseerd tapijt biedt verschillende voordelen. Het is goed voor uw naamsbekendheid en u laat de huisstijl van uw bedrijf goed naar voren komen. Maar het is ook goed voor de klantenbinding, want het gepersonaliseerde tapijt zal een goede indruk achterlaten bij uw bezoekers. 

 

Evenement decoratie van Dutch Event Carpets

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in het leggen van event tapijt? Bij Dutch Event Carpets bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op via +31 320 33 73 73 of stuur een mail naar info@dutcheventcarpets.nl. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!