Conferentie tapijt

Event tapijt voor een congres of zakelijk evenement.

Ben je verantwoordelijk voor de events binnen jouw organisatie en ben je op zoek naar een oplossing om een event aan te kleden. Zoek dan niet verder, Dutch Event Carpets is specialist in het leveren, leggen en het verwijderen van tapijt.

Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de producten die wij aanraden voor een tentoonstelling, grand-opening, première of een congres. Wil je alleen een rode loper bij binnenkomst dan raden wij podium aan. Deze kwaliteit is in bijna elke kleur beschikbaar en geeft een goeie sfeer bij binnenkomst van jouw klanten, gasten of collega’s.

Het is ook mogelijk een complete ruimte dicht te leggen met een of meerdere kleuren, hiervoor raden wij expostyle aan. Wordt je event goed gevuld met mensen, kies dan een felle kleur zodat het tapijt te alle tijden sfeer geeft en de kleur door de mensen heen springt.

Verder is het mogelijk om jouw event een persoonlijke ‘Touch’ te geven. Dit kan doormiddel van print tapijt. Zo kun je bijvoorbeeld uw bedrijfslogo verwerken in het tapijt.

nl_NLDutch
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Waar kunnen wij je mee helpen?