Veelgestelde vragen

We hebben veel verschillende soorten tapijt in ons assortiment, geschikt voor elk type event. Onze kwaliteiten zijn onderverdeeld in naaldvilt, velours, hoogpolig en specials. Zo is er altijd wel een geschikt tapijt te vinden. 

Wil je een andere ondergrond voor je event, zoals vinyl of kunstgras. Ook van deze kwaliteiten hebben wij een uitgebreid assortiment. 

Wil je zelf het tapijt installeren en ben je daarvoor op zoek naar de juiste tape. Bij Dutch Event Carpets hebben wij diverse soorten tape in ons assortiment.  

Ons assortiment biedt tapes voor o.a. het afplakken van tapijtranden. Dubbelzijdig, verwijderbare tape voor het bevestigen van tapijt aan vloeren. En ook Gaffertape in diverse kleuren.  

Wij zorgen ervoor dat u de juiste tape en tape kleur krijgt bij uw tapijt. 

Onze rollen tapijt hebben een minimale afmeting van 60m2 (30 x 2). Het is altijd mogelijk om tapijt op coupage te krijgen. Heb je een andere afmeting nodig, stuur dan een mail naar info@dutcheventcarpets.nl.

Een offerte aanvraag kan gedaan worden doormiddel van de button ‘offerte aanvragen’.

Via het offerte formulier kun je je wensen aangeven. Zodra wij het formulier ontvangen hebben sturen wij je zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte.  

Ben je nog niet helemaal zeker van de kleur en afmetingen dan kun je ook gewoon een mail met je aanvraag sturen naar info@dutcheventcarpets.nl. Wij sturen dan zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte.

Zelf tapijt bevestigen hoeft niet moeilijk te zijn. Graag leggen wij in onze tutorials uit hoe je zelf eenvoudige projecten zelf kunt aanpakken. Kijk hier voor de instructies.  

Komt u er toch niet uit of heeft u liever dat wij het tapijt voor u leggen, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder info@dutcheventcarpets.nl of bel naar 0320-337373.

Onze pvc-vloeren zijn beschikbaar in uni-kleuren, houtlook en betonlook en nog veel meer. 

Voor bestellingen van rollen van 2/3/4 meter brengen wij € 52,50 transportkosten in rekening. Orders van 300m2 of meer van dezelfde kwaliteit worden franco geleverd. 

Diverse kwaliteiten zijn geschikt voor buitengebruik. Informeer voor een passend advies.

In ons assortiment glittertapijt hebben we de keuze uit 10 kleuren glittertapijt. 

Je kunt kiezen uit de volgende kleuren glittertapijt. Goud glitter, Rood glitter, Wit glitter, Zilver glitter, Roze glitter, Groen glitter, Paars glitter, Blauw glitter, Zwart met goudglitter en zwart met zilverglitter. 

Ziet u de kleur glitter die u zoekt niet, stuur dan een mailtje en gaan we samen opzoek. 

Je kunt het bestand dat je wilt laten printen via de mail naar ons toesturen.  

Voor printtapijt of printvinyl moet je rekening houden met onderstaande specificatie. 

 - Aanleveren op 100%, minimaal 100 dpi, CMYK / RGB  
- Lettertypen en tekens omgezet in contouren  
- Snij- en hulptekens in een aparte laag  
- Bij aanleveren van een bestand is klant altijd verantwoordelijk voor copyrights.  
- Kleuren kunnen afwijken van beeldscherm kleuren  
- Aanleveren in vector (ai, eps, pdf) of in pixel (psd, psb, tiff) 

Een vloerbedekking met print kunnen wij na goedkeuring van het ontwerp, binnen 14 dagen leveren. 

Of je nu op zoek bent naar een witte loper, een rode loper of een loper in een andere kleur. Je kunt een loper in elke kleur uit ons assortiment bestellen. Laat ons weten naar welke kleur en kwaliteit loper je op zoekt bent we sturen je graag vrijblijvend een voorstel. 

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een andere vraag of wil je een afspraak inplannen?

nl_NLDutch
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Waar kunnen wij je mee helpen?